Over Baan

Online bestellen, of kom eens langs!

Bent u op zoek naar functionele en veilige kleding, of wilt u weten wat er op het gebied van de veiligheidschoenen of andere persoonlijke beschermingsmiddelen te koop is, dan is deze site een goede opmaat.Wij hebben de beste merken samengebracht en hebben van al deze producten een kern assortiment gemaakt. De doelstelling is hierbij het snel kunnen leveren van producten die bescherming bieden van top tot teen. Klik voor ons assortiment op baanbreker

De Baanbreker

Bij het samenstellen van dit safety magazine is gekeken naar draagcomfort, functionaliteit en duurzaamheid. Maar ook vinden wij het belangrijk hoe een fabrikant aankijkt tegen zaken als Mens, Maatschappij en Milieu, fair trade en innoverend ondernemen. Fabrikanten die zich hieromtrent echt onderscheiden zijn 3M en Tork, zij hebben een uitgebreid programma opgesteld om het milieu te ontlasten.

Online bestellen bij Baan

De economie draait meer en meer om internet, alles is online te regelen. Reden te meer om dit dataverkeer goed te beveiligen. Wij hebben gekozen voor een certificaat van marktleider Verisign om de veiligeid te waarborgen.

Online betalen

Wij bieden ook de mogelijkheid van online betalen aan. Online bestelllen en betalen gaan hand in hand. Het voordeel van online betalen is dat klanten zonder web account niet hoeven in te loggen om te kunnen bestellen. Na het voltooien van hun bestelling moet de online betaling worden gestart. Na ontvangst van de betaling gaan we direct over tot levering.>

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn geopend op maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag tot 16.00 uur. Afhalen vrijdag tot 15.30 uur. 

Tel. 0180-641890


OVER ONS

Baan Bedrijfskleding B.V. Al 70 jaar dé leverancier op het gebied van bedrijfskleding en veiligheids artikelen! alles onder 1 dak voor een scherpe prijs.

Baan Bedrijfskleding B.V. is gevestigd in Barendrecht, Bijdorp Oost 50, 2992 LA Barendrecht.

MERKEN MET BELEID

Baan Bedrijfskleding B.V. hecht veel waarde aan zaken als mens, maatschappij en milieu, FairWear en innoverend ondernemen. Dit ziet u terug in onze merken.

Met bedrijfskleding van Baan helpt de drager niet alleen mee aan het creeëren van een beter en veiliger werkmilieu, maar bouwt deze ook aan een betere en leefbare toekomst.

COMBINEER EN PROFITEER

Combineer en profiteer van onze scherpe prijzen, staffelprijzen geven al snel een voordeel van 5% op schoenen, 10 % op kleding en PBM en handschoenen oplopend tot 15%.

Vraag een account aan en ontvang een leuke introductie aanbieding bij uw eerste bestelling